Benvinguts a FUNDICIONES DE RODA

A FUNDICIONES DE RODA, ens enorgullim de la nostra història i del nostre compromís amb l’excel·lència en la fosa i la manufactura. Des de la nostra fundació, hem estat líders en la indústria de la fosa de metalls, proporcionant solucions de alta qualitat i servei excepcional als nostres clients arreu del món.

Fundiciones de Roda forma part del Grup Roquet, fabricant espanyol líder en hidràulica.

La nostra Història

La nostra història es remunta a l’any 1966, quan vam començar com una petita foneria local a la ciutat de Roda (Barcelona). Amb el temps, hem crescut i diversificat les nostres capacitats, expandint-nos per abastar una àmplia gamma de productes i serveis en el sector de la fosa. Avui en dia, FUNDICIONES DE RODA és reconeguda per la seva innovació, qualitat i compromís amb la satisfacció del client.

Compromís amb el Medi Ambient

A FUNDICIONES DE RODA, estem compromesos amb la sostenibilitat i el cuidat del medi ambient. Ens esforcem per minimitzar el nostre impacte ambiental mitjançant la implementació de pràctiques de producció eco eficients, l’ús responsable de recursos naturals i l’adopció de tecnologies netes. Creiem fermament en la importància de protegir el nostre entorn per a les generacions futures.

Polítiques de Seguretat

La seguretat i el benestar dels nostres empleats són la nostra màxima prioritat. A FUNDICIONES DE RODA, mantenim rigorosos estàndards de seguretat en totes les nostres operacions. El nostre equip està format en pràctiques de seguretat laboral i s’adhereix estrictament als protocols de prevenció de riscos. Ens comprometem a proporcionar un entorn de treball segur i saludable per a tots.

Compromís amb la Qualitat

En FUNDICIONES DE RODA, la qualitat és el nucli de tot el que fem. Estem compromesos a oferir productes i serveis de primera qualitat que superin les expectatives dels nostres clients. Seguim els més alts estàndards de control de qualitat en tots els processos de producció i ens esforcem per la millora contínua per garantir l’excel·lència en tot el que fem.

Web en construcció